Tlf. 54 43 45 27
Rødderne

Velkommen til vuggestuegruppen i Nørre Alslev Private Børnehus 


I vuggestuen er børnene tilknyttet frem til de er 2 år og 10 måneder

På Rødderstuen er flg. personale tilknyttet:

Pædagogmedhjælper Susanne
Pædagog  Mie
Pædagog Marie

Derudover vil der ved sygdom eller andet fravær være vikar eller, en fast personale fra en af de andre stuer tilknyttet. Vores leder Hanne vil ligeledes være tilknyttet efter behov.

I dagligdagen lægger vi stor vægt på det tætte og nære, og vi bestræber os på at børnene får den fornødne ro til at fordybe sig i de ”små” ting i hverdagen.

Vuggestuen åbner kl. 6.25, og der serveres morgenmad for både børnehavebørn og vuggestuebørn frem til kl. 7.30. Hvis barnet møder ind efter kl. 7.30 bedes i have spist hjemmefra.
Kl. 9.og kl. ca. 14, spiser vi mellemmåltid, middagsmad spises ca. Kl. 11. Børnene har mulighed for en formiddagslur, dog er det som udgangspunkt, ikke muligt at sove imellem kl. 9 og kl.11, da det er her de planlagte pædagogiske aktiviteter finder sted.

I bedes selv medbringe barnevogn, dyne, pude og sengetøj hvis jeres barn sover ude. Ligeledes er det jeres ansvar, at barnevogn samt sengetøj rengøres jævnligt. Vi har sele til barnevognen, det er dog også muligt, at I bruger jeres egen.
Barnet skal selv medbringe madkasser med mad og mellemmåltider til hele dagen. Vi serverer vand eller mælk til morgenmaden, og vand resten af dagen.

I øvrigt bedes i medbringe sut, klud, evt. sovedyr, skiftetøj, sutsko samt overtøj som passer til årstiden. Det er vigtigt, at der er skiftetøj til jeres barn, da vi IKKE har ekstratøj i børnehuset. Husk navn i og på alt.

Vi sørger for vaskeklude, hagesmække samt bleer, til jeres børn.

Vi skriver dagbog om hvad vi har lavet i løbet af ugen, den befinder sig på stuen ligeledes har vi infotavle til almene beskeder på stuen, husk at tjekke begge dele 😊

Hvis I har noget i undrer jer over, eller hvis i har brug for en snak om jeres barn, står vi gerne til rådighed med en samtale. I er altid velkommen til at tage en snak i hverdagen, og ønsker I at vi skal tage en samtale i fred og ro, så giv os blot besked, så finder vi en tid, hvor vi kan tale sammen.