Tlf. 54 43 45 27
Børnehavens fysiske rammer

Inde i Børnehuset
Vi har to stuer med børn fra ca. 2,10-6 år (Søløverne og Delfinerne). Vi har oprettet vuggestuegruppe med plads til 12 børn op til 2 år og 10 mdr. (Rødderne). Vi har plads til 64 enheder. Et vuggestuebarn tæller 2 enheder, et børnehavebarn tæller en enhed, hvorfor det faktiske børneantal kan variere.

Hver stue består af et grupperum samt tilhørende mindre legerum. Stuerne er centreret omkring vores fælles garderobe/alrum. Til hver stue er tilknyttet toiletforhold.

Alle børn sidder ved høje borde og stole, vuggestue børnene benytter trip trap stole, og legetøjet er placeret i børnehøjde.

I vores nærmiljø er der skov, mose og grønne områder og vi er tæt på offentlige transportmidler.

Legepladsen

Vi har en stor legeplads, der går rundt om hele huset. Det er en gammel legeplads med en del frugttræer og buske. Vi har en bålhytte, hvor vi både har mulighed for at hygge og lave bålmad  Vi har en sanselabyrint med dufte og frugtbuske.
Yderlige har børnene mulighed for udfoldelser på gynger, legetårn, sandkasser,  en prærievogn, balance– og kolbøttestænger, en stor høj med rutschebane. Højen fungerer også som kælkebakke om vinteren. Der er gode muligheder for, at børnene kan lege både i nærheden af voksne, og lidt mere uforstyrret.

Vi  har 12 ansatte
På hver stue er der tilknyttet to pædagoger og en medhjælper.

Derudover er der en leder, en souschef (der også er tilknyttet en stue som pædagog), en rengøringsdame, der også er vikar og en pedelmedhjælper.

Læs mere om personalet her

Side opdateret d. 19.07.16 - til forsiden